00 32 472 47 71 63 info@chiendor.be

 

 

Luxeverblijf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Luxeverblijf

Voor de allerkleinsten

Voor de kleinste hondjes die niet vaak buiten gaan en graag genieten van rust en stilte hebben we een aantal verwarmde luxeverblijven voorzien. De hondjes worden dagelijks meerdere malen uitgelaten en kunnen op geregelde tijdstippen buitenspelen. We houden uiteraard steeds rekening met hun conditie en lichamelijke toestand.

Praktisch

De luxeverblijven zijn enkel toegankelijk voor kleine hondjes of pups onder de 5 maand. We zijn makkelijk bereikbaar op 1,5 km van de E40 afrit 12 Nevele.

Wat mee te brengen als uw hond op hondenhotel of dagopvang komt

Vaccinatieboekje van de hond:

  • uw hond moet gevaccineerd zijn tegen: parvovirose, hondenziekte en kennelhoest
  • of moet een geldige titerbepaling hebben gehad
  • vaccinatie kennelhoest is verplicht

Bij het binnenbrengen van de hond kan u kiezen voor de aangeboden voeding van het pension. Onze voeding is een hoog kwalitatieve graanvrije voeding. Of u kunt ook zijn eigen vertrouwde voeding voorzien.

U mag uiteraard ook iets extra meebrengen zoals kussen of mand, speelgoed, snoepjes,… De vertrouwde geur kan ervoor zorgen dat uw hond zich sneller thuis zal voelen. Hou er wel steeds rekening mee dat dit kapot gebeten of vuil kan worden.

fotogalerij
routebeschrijving

Op 1,5 km van E40 afrit 12 Nevele

Ons hondenpension is centraal gelegen in de omgeving van Deinze, Meigem, Vosselare, Nevele, Landegem, Hansbeke, Hamme, Bellem, Aalter, Lotenhulle, Poesele, Vinkt en Zeveren. En voor iedereen gemakkelijk bereikbaar via de E40 afrit 12 Nevele. 

Tot binnenkort!

Kaart van hondenpension Chien d'Or in Deinze - Nevele

Lieselot Dumoulin
0472 47 71 63

p

Bij bezoek graag een telefoontje op voorhand

Hectorsdam 5
9850 Deinze

Voor GPS, vul oud adres in:
Braamdonk 16
9850 Nevele-Deinze